Impressie

Bekijk hier een aantal foto's om een goed beeld te krijgen van Pension Vredenberg!

Kerst (2022)

Met kerst doen we altijd wat extra’s voor onze bewoners. Dit was eerdere jaren altijd ’s morgens een brunch en ’s avonds een uitgebreid diner bestande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Maar in 2022 hebben we wat anders gedaan.

De dag er voor zijn we begonnen met de voorbereiding van een diner van BBQ voor de bewoners. Op eerste kerstdag zijn de voorbereidingen aan het pension zelf begonnen. Zo werd er een grote Smoker neergezet, te samen met een BBQ, tent, heater en muziek voor de gezelligheid.

Als voorgerecht kregen de heren een broodje pulled-pork met coleslaw. Voor het hoofdgerecht zijn er spareribs, moinkballen, worstjes en saté klaargemaakt, met als bijgerecht heerlijke gebakken aardappeltjes met spekjes en ui. Voor het dessert hebben wij een heerlijk bolletje ijs met slagroom en vruchtjes gemaakt.

Dit alles zorgde uiteraard voor veel gezelligheid omdat we de hele dag voor het pand hebben gestaan en wie dat wou kon een praatje maken. Dit alles was een groot succes en we zijn nu al weer een het brainstormen wat we voor 2023 willen gaan doen.

Uitreiking Enschede-spelden

Foto's van de uitreiking van Enschede-spelden aan Pensionvredenberg. Lees ook het artikel in de Tubantia.

Bezoek burgemeester Enschede (Onno van Veldhuizen)

Foto's van het bezoek van de burgemeester aan Pension Vredenberg.

Kerst (2019)

Foto's van afgelopen kerst bij Pension Vredenberg (december 2019).

Filmpje

Filmpje van Pension Vredenberg uit 2011.