Faciliteiten

Pension Vredenberg is geen pension in de traditionele zin van het woord. Het is niet mogelijk om een kamer bij ons te reserveren.

Om bij ons in aanmerking te komen voor een kamer is er eerst een intake met dhr. De Bruijn en een medewerker van Humanitas Onder Dak. Hierin worden regels, persoonlijke omstandigheden etc. doorgenomen. Naar wederzijdse goedkeuring komt men meestal op een wachtlijst. Als er plaats is, kan men in principe direct blijven.

Diensten en prijs

De pension prijs dient in principe van te voren betaald te worden. Hiervoor krijgt men een gemeubileerde en gestoffeerde eenpersoons kamer. De kamer is voorzien voorzien van handdoeken en beddengoed. De huurprijs bedraagt € 675,00.

T.v, kabel-aansluiting en mogelijkheid tot het verkrijgen van internet op iedere kamer. De maaltijden, twee maal brood één maal warm worden in een gezamenlijke eetzaal genuttigd. Het is ook mogelijk om de maaltijd mee te nemen naar de kamer. Daarnaast kan men zelf de verzorging van de was doen, zoals kleding en beddengoed.

Faciliteiten van Pension Vredenberg
faciliteiten