Doelgroep

Wij verhuren kamers aan uitsluitend heren en voor een langere periode. De meeste mannen komen bij ons via diverse instellingen, zoals onder andere het Leger des Heils, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en Tactus.

De mannen die bij ons komen zijn door uiteenlopende redenen op straat komen te staan. Wij bieden onze bewoners op de eerste plaats onderdak een warm bed en meerdere maaltijden per dag. Hier houdt het echter niet mee op.

Meer dan alleen kamerverhuur

In de loop der jaren zijn er een aantal sociale voorzieningen bijgekomen, waaronder het regelen van schulden, en een luisterend oor.

Harddrugs is vanzelfsprekend verboden. Soft drugsgebruik wordt gedoogd, mits dit op de eigen kamer wordt gebruikt. En alcoholgebruik is toegestaan, mits er geen overlast wordt veroorzaakt. Sommige bewoners helpen vrijwillig mee in huis. Dagbesteding is echter niet verplicht. Het ontvangen van bezoek is bij ons toegestaan mits in beperkte mate en rust. Onze voornaamste huisregel is: “rust en orde”.

Pension Vredenberg biedt haar bewoners een eigen kamer, voorzien van bed, kast, tafel en stoel, t.v. aansluiting en een aansluiting op het internet. Alle kamers zijn gestoffeerd, inclusief beddengoed.

Dhr. en mevr. Vredenberg
kamerverhuur bij pension vredenberg